Uruchamiamy blog branżowy

with 1 komentarz
Blog dla branży gastronomicznej i nie tylko

Jakie wyposażenie jest niezbędne w kawiarni? Jakie są koszty otwarcia lokalu gastronomicznego? Ważne różnice pakowarek próżniowych? Co warto wziąć pod uwagę przy zakupie wyposażenia do restauracji, piekarni, pizzerii? Te i wiele innych niezbędnych jak i ciekawych informacji znajdą Państwo na naszym blogu. Od wielu lat odpowiadamy na tego typu pytania naszych Klientów i w końcu postanowiliśmy się podzielić naszą wiedzą także w formie pisemnej.

Mamy nadzieję, że skorzystają Państwo z zamieszczanych tu informacji, a w razie pytań – skierujecie je do nas, by mogły powstawać kolejne wpisy.

Wszystkie nowe wpisy będą publikowane w zakładce Blog oraz będziemy o nich wspominać na naszym profilu na Facebooku.

Zapraszamy do lektury.

Kurs gotowania szkolenia branżowe