W dniach 5-7 kwietnia już po raz 21 w Warszawie odbędą się największe targi gastronomiczne EuroGastro. To doskonała okazja do zapoznania się z nowościami oraz trendami w gastronomii, porównania konkurencyjnych ofert, wymiany poglądów, doświadczeń, poszerzania wiedzy i doskonalenia umiejętności, a także – do nawiązywania kontaktów handlowych.
Do targów pozostało:
Wystawcy targów prezentują swoją ofertę w 4 sektorach: wyposażenie zaplecza kuchennego, wyposażenie sal restauracyjnych i barów, żywność i napoje dla gastronomii oraz sektor kawowy.
Targi EuroGastro znane są ze spektakularnych pokazów, a także prestiżowych konkursów. Każdego roku można spotkać tu znanych szefów kuchni i kucharzy, cukierników, baristów, a także barmanów.
Program Targów EuroGastro 2017
- Twórz biznes, a nie tylko restaurację. Jak w prosty sposób zwiększyć obrót o 20% w 3 miesiące? i
- Zarządzanie finansami w rentownej restauracji. Wszystko co powinieneś wiedzieć o liczbach w gastronomii
- Dobry start gwarancją sukcesu. Czyli jak zacząć w gastronomii, żeby szybko nie skończyć?
- Chef Culinary Cup 2017
- 12 Festiwal Kuchni Greckiej
- Kulinarny Talent 2017
- Szkolenie “Menu Engineering – jak zbudować dochodowe menu restauracji”
- Olimpiada Kawy®
- Wykład i debata: Jest dramat! Nie ma ludzi do pracy w restauracjach!
- Innowacyjny marketing i rozwiązania IT dla branży HoReCa
- Nowości Wystawców 2017
Interesuje Cię internetowa rejestracja na Targi EuroGastro 2017? Zapraszamy na stronę organizatorów: