Zbliżają się kwietniowe targi EuroGastro

with Brak komentarzy

W dniach 5-7 kwietnia już po raz 21 w Warszawie odbędą się największe targi gastronomiczne EuroGastro. To doskonała okazja do zapoznania się z nowościami oraz trendami w gastronomii, porównania konkurencyjnych ofert, wymiany poglądów, doświadczeń, poszerzania wiedzy i doskonalenia umiejętności, a także – do nawiązywania kontaktów handlowych.

Do targów pozostało:

Wystawcy targów prezentują swoją ofertę w 4 sektorach: wyposażenie zaplecza kuchennego, wyposażenie sal restauracyjnych i barów, żywność i napoje dla gastronomii oraz sektor kawowy.

Targi EuroGastro znane są ze spektakularnych pokazów, a także prestiżowych konkursów. Każdego roku można spotkać tu znanych szefów kuchni i kucharzy, cukierników, baristów, a także barmanów.

Program Targów EuroGastro 2017

  • Twórz biznes, a nie tylko restaurację. Jak w prosty sposób zwiększyć obrót o 20% w 3 miesiące? i
  • Zarządzanie finansami w rentownej restauracji. Wszystko co powinieneś wiedzieć o liczbach w gastronomii
  • Dobry start gwarancją sukcesu. Czyli jak zacząć w gastronomii, żeby szybko nie skończyć?
  • Chef Culinary Cup 2017
  • 12 Festiwal Kuchni Greckiej
  • Kulinarny Talent 2017
  • Szkolenie “Menu Engineering – jak zbudować dochodowe menu restauracji”
  • Olimpiada Kawy®
  • Wykład i debata: Jest dramat! Nie ma ludzi do pracy w restauracjach!
  • Innowacyjny marketing i rozwiązania IT dla branży HoReCa
  • Nowości Wystawców 2017

Interesuje Cię internetowa rejestracja na Targi EuroGastro 2017? Zapraszamy na stronę organizatorów:

Rejestracja online


Logo EuroGastro